Трогателно видео: Двомесечно бебе спасено по 16 часа под урнатини

спасено бебе

Двомесечно бебе било живо закопано под уранатини по бомбардирањата во Ансари - Северна Сирија. Поминале цели 16 часа, пред да биде спасено од цивилната одбрана. Тоа е цело покриено со прашина додека работниците внимателно го вадат од урнатините, извикувајки: Ова чудо!.

Мајката на бебето била повредена, но исто така и таа е спасена.

Сите го пречекуваат во воодушевување и извици на радост, вистинско чудо.