Рецепти

Еве една вкусна и лесна рецепта за кисели краставички, кои не само што се крцкави и добри барем колку купечките, туку се полни со пробиотици - така наречени добри бактерии (учествуваат и се производ на процесот на ферментирање), кои се неопходни за здравјето на стомакот и имунитетот.

желатинизирана супа од коски

Традиционалната супа од коски со модерното живеење го има загубено своето место, но денес повторно е актуелна заради непроценливите здравствени придобивки.

Pages