Семејство

Грижите се составен дел од нашите животи, но речиси никогаш не биле толку изразени како кога ќе станете родител. Кога ќе се роди бебето, родителите се загрижени и оптоварени со вина заради нивните родителски способности, ги анализираат своите секојдневни одлуки.

татко и бебе

Во мозокот на татковците, кои поминуваат време со нивните бебиња се случуваат физички промени, кои ги одразуваат промените во мозокот на мајките.

Се сеќавате на оние моменти кога бебето мрда, тато ќе ја стави раката на стомакот и тоа ќе престане или пак не може да го почувстува. Е овие татковци со помош на технологија имаат привилегија на себе да го почувстуваат секое движење на бебето

раце

После разводот нејзината ќерка тинејџер станала многу бунтовна. Тоа кулминирало кога една ноќ и се јавиле од полициската станица за да дојде и да ја земе својата ќерка. Ќерката била уапсена заради возење во пијана состојба.

мајка и дете

На пример денес. Подот на мојата спална соба е покриен со играчки, книги и облека. На наткасната има премногу чаши за вода. Кујната ми е хаос, нуспојава од инсистирањето на мојот син да правиме пита од јаболка.

Pages