Спасеното бебе од урнатините повторно е со мајката

мајката и бебето

Двомесечното бебе кое после 16 часа беше спасено од урнаните во Сирија (повеќе можете да прочитате и да го видите видеото ТУКА), повторно е соединето со мајката, која е видно потресена од целата ситуација.

Бебето беше извадено по 16 часа работа низ урнатините во Ансари, од страна на луѓе од цивилната одбрана.

Спасувањето на бебето после толку време поминато под урнатините е вистинско чудо!

 

бебето со човек од спасувачката екипа

Малиот Махмуд добива бакнеж, од човек од спасувачката екипа

 

спасување на бебето

Моментот кога Махмуд го вадат од урнатините