хормонална контрацепција

тројка

Жена раскажува за нејзиниот целосен шок, откако дознала дека е бремена со тројка и покрај земањето на контрацептиви. Christie Fletcher (22) инсистира дека пилулите ги земала "религиозно", во исто време секој ден.