Видео: Раѓање на семејство

Родителите Даниела и Иван Чкоњевиќ од Нови Сад, решија да го споделат видеото од раѓањето на нивната ќеркичка Искра во домашни услови. Породувањето не мора и не треба да биде трауматично искуство. Напротив, тоа е најубавиот момент, кога на свет доаѓа нов живот. Честитки за преубавата ќеркичка.

 

Rađanje porodice from Tamara Zidar on Vimeo.

Тамара Зидар, која го склопила видеото е ДУЛА или мајка на мајките, жена која им помага на родилките да имаат опуштено породување, ги почитува сите нивни желби и е присутна за да ги охрабри и да им помогне на секој начин.

 

Таткото Иван исто така и дава на Даниела целосна подршка, масажи, милувања и целото искуство е навистина толку нежно и прекрасно.

 

Малата искра има одличен почеток на животот, а сугурно така ќе биде и во иднина.

За бременост: