Аргентинска фотографка ја документирала својата бременост низ слики

Фотографката со аргентинско потекло Sophie Starzenski решила да ја документира својата бременост и промените да ги овековечи со својот фотоапарат.

Таа е родена во Буенос Аирес, а фотографирањето почнала да изучува на 18 годишна возраст. На 19 години веќе сфатила дека фотографирањето нема да и биде само хоби.

 

Првата фотографија е во 4-та седмица од бременоста

 

15-та седмица од бременоста

 

Софи во 20 седмица од бременоста

 

25-та седмица

 

29-та седица од бременоста

 

33-та седмица

 

37 седмица од бременост

 

40-та седмица од бременоста на Софи

 

Конечно со бебето во прегратка